Lading av el-bil hjemmeLykkelig eier av ny el-bil?

Dersom du er ny og lykkelig eier av el-bil, kan vi bare gratulere, da har du tatt steget i riktig retning. Har du eid el-bil en stund? Kankje du da er på jakt etter en enkel, men mer effektiv og trygg ladeløsning for deg og din familie? Kanskje du vil ha ekstra hurtiglading?

Lading av el-bil hjemme – har du tilrettelagt?

Som el-bil eier i Norge kan det være vanskelig å vite hva som er best i forhold til lading av el-bil hjemme. I Norge finnes det flere måter å lade på, og strømnettet vårt kan gi deg uante problemer. Nei, det er ikke bare å stikke kontakten i veggen hjemme, så ordner alt seg. Det er derfor utrolig viktig at du får den ladingen som passer deg. Noen el-biler har større batteripakker, og har derfor lenger ladetid på en vanlig 16 A-kurs som er vanlig hjemme. Norsk el-bilforening anbefaler da å få installert en 32 A-kurs.

Spørsmålene er mange, og viktige

Ønsker du lade fort? Hvilket behov har du i forhold til kjøringen din? Hva slags bil har du? Hvor langt kjører du? Har du flere el-biler? Hva har du av kapasitet i boligen din? Hva er tillatt, bor du kanskje i et sameie eller borettslag? Spørsmålene er mange, og viktige når det kommer til lading av el-bil hjemme. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å finne den rette løsningen for sikker lading hjemme på eget strømnett.

Generell info om lading av el-bil i fremtiden (pdf)

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud

Ønsker du å bli kontaktet?

Legg igjen e-post og telefonnr for en gratis befaring!